fbpx Skip to content

Cum câștigi încrederea prospecților tăi

  • Română
Reading time:

Salut,

 

 

Vreau să vorbesc despre 4 lucruri în acest newsletter:

– 5 metode pentru a determina prospecții să devină clienți

– grupul meu privat de Facebook

– webinarul despre inteligența artificială 

– planul pentru 2023 pe scurt

 

Iată 5 metode pentru a-ți determina prospecții să devină clienți, bazate pe dovezi sociale, încredere, autoritate, garanție și transparență:

 

1. Folosește dovezi sociale
Oamenii se bazează pe recomandările altor oameni, așadar arată că există persoane care au încredere în produsele/serviciile tale prin: recenzii pozitive, testimoniale, mențiuni în presă, videoclipuri de la clienții tăi.

 

2. Fă-ți cunoscută autoritatea în domeniu
Dacă ești considerat expert în domeniul tău, prospecții tăi vor avea mai multă încredere să cumpere de la tine. Pentru a deveni o autoritate în domeniu poți să oferi conținut valoros, poți organiza conferințe cu alți experți în domeniu, poți arăta portofoliul tău și rezultatele bune pe care le-ai avut până în prezent.

 

3. Folosește garanții și asigurări
La început toată lumea are reticența ridicată iar misiunea ta este să o reduci la maxim. Poți face asta prin a oferi testări gratuite (free trial), colaborări limitate (în loc să închei un contract pe 1-2 ani, începe cu 1-3 luni de probă), sau alte metode de a oferi o garanție clienților tăi (ex: dacă nu livrezi la timp, reduci din preț)

 

4. Arată-le că îți pasă
Încrederea se stabilește arătând că ai interes față de nevoile lor. Fii disponibil, oferă suport, oferă ceva în plus față de ceea ce ai promis inițial. Asigură-te că oferi timpul și atenția necesare pentru a-i ajuta să ia decizia de cumpărare.

 

5. Fii transparent
Prospecții tăi vor avea mai multă încredere în tine dacă ești transparent și deschis în ceea ce privește produsele și serviciile tale. Asigură-te că le prezinți oferta ta într-un mod clar și onest, fără să ascunzi informații.


Folosește aceste metode și adaptează-le la contextul tău.

 

 

Grupul de Facebook

Te aștept să te alături și celor 1000 de membrii de pe grupul meu privat de Facebook: Marketing. Business. Educație – Vincit România

 

 

Webinar

De asemenea, vineri seară am susținut un webinar LIVE despre Inteligența artificială în Marketing și am prezentat 10 platforme de editare video, design și creare de texte care se folosesc de inteligența artificială pentru a ușura maxim întregul efort de creație.

 

Poți să vezi webinarul AI de aici:

 

 

Planul pentru 2023

Nu știu tu, dar eu mi-am trasat obiectivele pentru 2023 și pe baza lor am creat și un plan. Planul conține și o mică strategie de a posta zilnic pe rețelele sociale.

 

O dată pe săptămână voi publica și un articol de blog și voi crea 1 videoclip mai lung pe Youtube și tot 1 dată pe săptămână voi susține și un live pe grup cu actualizări și informații despre subiectele mele de interes: business, marketing, stil de viață.

 

 

Urmează să public pe Youtube un videoclip ceva mai lung despre Mentalitate. Stay tunned.

 

 

Andrei

Învață. Creează. Câștigă.